Általános Szerződési Feltételek
Kérjük, amennyiben vásárlója kíván lenni vállalkozásunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.


A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Patch Zone, egyéni vállalkozás (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.patchzone.hu / www.facebook.com/patchzone weboldalon keresztül nyújtott elektronikus, illetve személyesen az üzletben kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek). Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely a Patch Zone vállalkozáson keresztül történik, függetlenül attól, hogy annak igénybevétele Magyarországról vagy külföldről, a Szolgáltató vagy közreműködője által történik.


Szolgáltató Adatai:A vállalkozás tevékenységi körei:


133001 – Textilkikészítés (nem saját előállítású textíliából) m.n.s.

181203 – Egyéb nyomdai termékek nyomása

620901 – Egyéb számítástechnikai tevékenység

474101 – Számítógép, periféria, szoftver kiskereskedelme

479102 – Csomagküldő, internetes kiskereskedelem


Egyedi mintás, fényképes termékekről:


A webes felületen történő megrendeléseknél az Ügyfél megadja a szükséges paramétereket. Az elkészítési idő a rendelés mennyiségétől és az elkészítéshez szükséges technológiától függ, ezután a kész termékeket személyesen az üzlethelyiségben veheti át, ahol készpénzes fizetésre van lehetőség, vagy postán, illetve csomagküldő szolgálattal küldjük a mindenkori díjszabásnak megfelelő költséggel, amelyet a termék(ek) árával együtt az Ügyfél, a Szolgáltató bankszámlájára előre átutal.


Üzlethelyiségünkben történő személyes vásárlás esetén nem szükséges webes felületen megadni a termék(ek) paramétereit, ebben az esetben személyesen, szóban történik a megbeszélésük.


Nagyobb tétel rendelése esetén előleg fizetése szükséges.


Megrendelésével az Ügyfél elismeri, hogy a kívánt minta megrendeléséhez és használatához minden szükséges joggal rendelkezik, azzal semmilyen szerzői jogot nem sért.

Amennyiben az Ügyfél úgy határoz, hogy az általa rendelt kész terméket a Szolgáltató nem teheti közzé, vagy használhatja fel referenciaként, reklámhoz, azt jelezni köteles, webes felületen írásban (pl.: Nem engedélyezem, hogy a Patch Zone képet készítsen, vagy felhasználjon az általam rendelt kész termékről készült képet), személyes vásárlás esetén szóban, melyet ezután a Felek a Megrendelő lapon rögzítenek, amelyhez aláírás szükséges.


Amennyiben a rendelt termék az Ügyfélnek felróható okból nem megfelelő (pl.: nem a megfelelő méretet rendelte, már nincs szüksége a rendelt termékre, vagy az üzletből való távozás után történt/észrevett fizikai sérülés, egyéb hiba), a terméket nem áll módunkban kicserélni, vagy visszavenni.

Személyes átvétel esetén az Ügyfél minden esetben ellenőrizheti a terméket, így a távozás után már nem tudjuk elfogadni reklamációját.


Számítástechnikai termékekről:


Számítástechnikai termékeink két csoportba sorolhatók:

-Új számítástechnikai alkatrészek és kiegészítők kedvezőbb áron, garancia nélkül

-Új számítástechnikai alkatrészek és kiegészítők garanciával


Garancia nélküli számítástechnikai termékeink vásárlása esetében a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében az Ügyfél 8 napig gyakorolhatja elállási jogát, amennyiben a termék nem szenvedett fizikai sérülést, csomagolása, amennyiben volt rá mód, ép maradt.


Elállás joga:

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött
szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül
indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.


Az Ügyfelet nem illeti meg az elálláshoz való jog, amennyiben kifejezetten az Ügyfél kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra a termék, illetve bizonyos számítástechnikai termékek, például szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.


Szerzői jogok:


A Szolgáltató tulajdona alatt álló www.patchzone.hu és www.facebook.com/patchzone és az összes egyéb felületeken megjelenő írásos és képi tartalom szerzői jogvédelem alatt áll! Bármilyen részleges vagy egész képi, írásos vagy stílusbeli másolás csak a szerző írásos engedélye után lehetséges!


Személyes adatok kezelése:


A vállalkozás szolgáltatásainak igénybevétele során a Szolgáltató, a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat további félnek nem adja ki, kivétel ez alól a név és cím, melyek a megrendelés kézbesítéséhez szükségesek.


Amennyiben további kérdései lennének a szolgáltatásokkal, vagy a feltételekkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen vagy üzenetben!


Elérhetőségek:


1094. Budapest, Liliom utca 1/a.

www.patchzone.hu

www.facebook.com/patchzone

patchzone@patchzone.hu

+36 30 935 9339

Kellemes vásárlást kívánunk!